Welkom bij Ikaria Ronse

Prachtig gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen

Een bruisende buurt, waar kwaliteit van leven voorop staat.

Locatie

Een buurt waar kwaliteit van leven voorop staat.

Ikaria Ronse bevindt zich niet ver van het kloppende hart van de stad Ronse, waar historische charme en stadsvernieuwing hand in hand gaan. Een buurt met flats en studio’s, een brasserie, buurtwinkel en sport- en vergaderruimten, waar een mix van leeftijden door én met elkaar leven. Ikaria Ronse is een ideale uitvalsbasis voor zowel stadsmussen als natuurliefhebbers. Ook jij bent hier welkom!

Bel ons
AANBOD

Veilig en zelfstandig wonen in een levendige buurt

Kun je even niet rekenen op ondersteuning van je familie, vrienden, buren of mantelzorger? Of wil je tijdelijk als projectwerker of expat minder reizen naar je werk? Zowel een kort als een langduriger verblijf bij Ikaria is mogelijk! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Stijlvolle
1- of 2-slaapkamer studio's

Bij Ikaria Ronse woon je comfortabel in een stijlvolle 1- of 2-slaapkamerappartement of studio aangepast aan jouw behoeften. Niemand kent je woonwensen en woondromen beter dan jij. Kies zelf de bemeubelde flat of studio die het beste bij je past, en richt ze naar eigen smaak verder in.

Zorgeloos (tijdelijk) wonen

Ook als je een tijdelijke verblijfsoplossing zoekt, ben je van harte welkom. Ikaria Ronse biedt de flexibiliteit die bij jou past. Ideaal voor wie een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wil pendelen als projectwerker of expat, een veilige plek zoekt wanneer de mantelzorger op vakantie is, of gewoon wil leven in een buurt waar buren er zijn voor elkaar.

Zorgeloos (tijdelijk) wonen

Bij Ikaria Ronse woon je comfortabel in een stijlvolle 1- of 2-slaapkamerappartement of studio aangepast aan jouw behoeften. Niemand kent je woonwensen en woondromen beter dan jij. Kies zelf de bemeubelde flat of studio die het beste bij je past, en richt ze naar eigen smaak verder in.  Ook als je een tijdelijke verblijfsoplossing zoekt, Ben je van harte welkom. Ikaria Ronse biedt flexibiliteit die bij jou past. Ideaal voor wie een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wil pendelen als projectwerker of expat, een veilige plek zoekt wanneer de mantelzorger op vakantie is, of gewoon wil leven in een buurt waar buren er zijn voor elkaar.

Onze troeven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit semper dalar elementum tempus hac tellus libero accumsan.

Bij Ikaria ben je goed omringd

Bij Ikaria Ronse doen we er alles aan opdat je zo lang mogelijk autonoom kunt leven en verhuizen niet meer hoeft. Indien je thuisverpleging nodig hebt, ben je vrij om zorg af te nemen bij de zorgaanbieder die jij wenst.

Aanwezige experten

Bieden deskundig inzicht en oplossingen op maat.

Het onthaal

Eerste indruk en aanspreekpunt voor al uw vragen.

Adviseur

Optimaliseert woonervaring door deskundig advies en begeleiding.

Buurtmanager

Creëert gemeenschap en verbetert leefomgeving.

Leefpromotor

Bevordert welzijn en levenskwaliteit met passie.

Technische dienst

Aanspreekpunt voor al uw technische problemen.

Services en voorzieningen

Brasserie

Speelweide

Gratis parking

Wasservice

Klus- en herstelwerk

Binnentuin

Hotelservice

Vergaderruimte

Manicure aan huis

Activiteitenaanbod

Nieuws uit de buurt

Ontbijtbuffet

Start de dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet samen met buren, vrienden of familie in onze gezellige brasserie

Lees meer

Leef voluit bij Ikaria

Je omgeving en leefstijl bepalen mee de kwaliteit van je leven, nu en in de toekomst. Met een vernieuwende visie en praktische oplossingen wil Ikaria een bijdrage leveren aan een kwalitatieve woon- en leefomgeving. In onze buurt, én in de ruime omgeving van Ronse. We willen de gemeenschapszin versterken en de leefbaarheid bevorderen. En dat werkt aanstekelijk! Omwonenden komen hier net zo graag als de bewoners zelf.

VOLLEDIGE AANBOD

Ontdek onze andere buurten

Tijdelijk verblijven

Ook als je op zoek bent naar een verblijfsoplossing voor pakweg 2 weken of 3 maanden, ben je welkom in onze buurt. Triamant Ronse schakelt flexibel met je mee. In vele gevallen kan je trouwe viervoeter zelfs gerust mee. Bij Triamant vind je een passend aanbod op jouw maat.

Ideaal als jij: een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wilt pendelen als projectwerker of expat, op een veilige plek wilt zijn als je mantelzorger op vakantie is, of wilt leven in een buurt waar buren er zijn voor mekaar.