Welkom bij Ikaria ZOTTEGEM

Prachtig gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen

Een bruisende buurt, waar kwaliteit van leven voorop staat.

IKARIA ZOTTEGEM

Een buurt waar kwaliteit van leven voorop staat.

Ikaria Zottegem is een bruisende buurt voor een mix van generaties, waar ‘voluit leven’ centraal staat en een instant vakantiegevoel ontstaat voor natuurliefhebbers en recreanten.

Bel ons
AANBOD

Veilig en zelfstandig wonen in een levendige buurt

Kun je even niet rekenen op ondersteuning van je familie, vrienden, buren of mantelzorger? Of wil je tijdelijk als projectwerker of expat minder reizen naar je werk? Zowel een kort als een langduriger verblijf bij Ikaria is mogelijk! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Stijlvolle
1- of 2-slaapkamer studio's

Bij Ikaria Zottegem woon je comfortabel in een stijlvolle 1- of 2-slaapkamerappartement of studio aangepast aan jouw behoeften. Niemand kent je woonwensen en woondromen beter dan jij. Kies zelf de bemeubelde flat of studio die het beste bij je past, en richt ze naar eigen smaak verder in.

Zorgeloos (tijdelijk) wonen

Ook als je een tijdelijke verblijfsoplossing zoekt, ben je van harte welkom. Ikaria Zottegem biedt de flexibiliteit die bij jou past. Ideaal voor wie een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wil pendelen als projectwerker, een veilige plek zoekt wanneer de mantelzorger op vakantie is, of gewoon wil leven in een buurt waar buren er zijn voor elkaar.

Zorgeloos (tijdelijk) wonen

Bij Ikaria Ronse woon je comfortabel in een stijlvolle 1- of 2-slaapkamerappartement of studio aangepast aan jouw behoeften. Niemand kent je woonwensen en woondromen beter dan jij. Kies zelf de bemeubelde flat of studio die het beste bij je past, en richt ze naar eigen smaak verder in.  Ook als je een tijdelijke verblijfsoplossing zoekt, Ben je van harte welkom. Ikaria Ronse biedt flexibiliteit die bij jou past. Ideaal voor wie een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wil pendelen als projectwerker of expat, een veilige plek zoekt wanneer de mantelzorger op vakantie is, of gewoon wil leven in een buurt waar buren er zijn voor elkaar.

Onze troeven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit semper dalar elementum tempus hac tellus libero accumsan.

Bij Ikaria ben je goed omringd

Bij Ikaria Zottegem doen we er alles aan opdat je zo lang mogelijk autonoom kunt leven en verhuizen niet meer hoeft. Indien je thuisverpleging nodig hebt, ben je vrij om zorg af te nemen bij de zorgaanbieder die jij wenst.

Aanwezige experten

Bieden deskundig inzicht en oplossingen op maat

Het onthaal

Eerste indruk en aanspreekpunt voor al uw vragen.

Adviseur

Optimaliseert woonervaring door deskundig advies en begeleiding

Buurtmanager

Creëert gemeenschap en verbetert leefomgeving.

Leefpromotor

Bevordert welzijn en levenskwaliteit van de buurt.

Technische dienst

Uw aanspreekpunt voor alle technische problemen.

Services en voorzieningen

Brasserie

Speelweide

Gratis parking

Wasservice

Klus- en herstelwerk

Binnentuin

Hotelservice

Vergaderruimte

Manicure aan huis

Activiteitenaanbod

Nieuws uit de buurt

Mosselmenu

Keuze uit: Mosselen natuur Mosselen witte wijn Mosselen Ikaria (room, look en peterselie) Geserveerd met frietjes en mosselsaus

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Ikaria nodigt u uit

We nodigen jullie van harte uit voor informatieve en gezellige beleefdagen in onze 3 buurten. Het biedt een unieke gelegenheid om onze samenwerking te versterken en meer inzicht te krijgen in de dagelijkse werking van wonen, leven en zorg.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Fitness en fun

Tijdens de lessen worden bewegingsoefeningen gegeven die focussen op de arm-been- en buikspieren. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

360° spel - Share Your Stories

Leer elkaar beter kennen aan de hand van verhalen.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Chi Walking

Naast een deugddoende wandeling leren we de technieken van Chi Walking. Met elke stap word je een met de omgeving.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Radio nostalgie gaat vreemd

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Pannenkoekennamiddag

Geniet van twee heerlijke pannenkoeken met koffie à volonté

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Groenten en fruit met Jelle

Koop heerlijk verse groenten en fruit op de wekelijkse markt

Lees meer

Leef voluit bij Ikaria

Je omgeving en leefstijl bepalen mee de kwaliteit van je leven, nu en in de toekomst. Met een vernieuwende visie en praktische oplossingen wil Ikaria een bijdrage leveren aan een kwalitatieve woon- en leefomgeving. In onze buurt, én in de ruime omgeving. We willen de gemeenschapszin versterken en de leefbaarheid bevorderen. En dat werkt aanstekelijk! Omwonenden komen hier net zo graag als de bewoners zelf.

VOLLEDIGE AANBOD

Ontdek onze andere buurten

Tijdelijk verblijven

Ook als je op zoek bent naar een verblijfsoplossing voor pakweg 2 weken of 3 maanden, ben je welkom in onze buurt. Triamant Ronse schakelt flexibel met je mee. In vele gevallen kan je trouwe viervoeter zelfs gerust mee. Bij Triamant vind je een passend aanbod op jouw maat.

Ideaal als jij: een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wilt pendelen als projectwerker of expat, op een veilige plek wilt zijn als je mantelzorger op vakantie is, of wilt leven in een buurt waar buren er zijn voor mekaar.