Welkom bij Ikaria ZOTTEGEM

Prachtig gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen

Een bruisende buurt, waar kwaliteit van leven voorop staat.

IKARIA ZOTTEGEM

Een buurt waar kwaliteit van leven voorop staat.

Ikaria Zottegem is een bruisende buurt voor een mix van generaties, waar ‘voluit leven’ centraal staat en een instant vakantiegevoel ontstaat voor natuurliefhebbers en recreanten.

Bel ons
AANBOD

Veilig en zelfstandig wonen in een levendige buurt

Kun je even niet rekenen op ondersteuning van je familie, vrienden, buren of mantelzorger? Of wil je tijdelijk als projectwerker of expat minder reizen naar je werk? Zowel een kort als een langduriger verblijf bij Ikaria is mogelijk! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Stijlvolle
1- of 2-slaapkamer studio's

Bij Ikaria Zottegem woon je comfortabel in een stijlvolle 1- of 2-slaapkamerappartement of studio aangepast aan jouw behoeften. Niemand kent je woonwensen en woondromen beter dan jij. Kies zelf de bemeubelde flat of studio die het beste bij je past, en richt ze naar eigen smaak verder in.

Zorgeloos (tijdelijk) wonen

Ook als je een tijdelijke verblijfsoplossing zoekt, ben je van harte welkom. Ikaria Zottegem biedt de flexibiliteit die bij jou past. Ideaal voor wie een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wil pendelen als projectwerker, een veilige plek zoekt wanneer de mantelzorger op vakantie is, of gewoon wil leven in een buurt waar buren er zijn voor elkaar.

Zorgeloos (tijdelijk) wonen

Bij Ikaria Ronse woon je comfortabel in een stijlvolle 1- of 2-slaapkamerappartement of studio aangepast aan jouw behoeften. Niemand kent je woonwensen en woondromen beter dan jij. Kies zelf de bemeubelde flat of studio die het beste bij je past, en richt ze naar eigen smaak verder in.  Ook als je een tijdelijke verblijfsoplossing zoekt, Ben je van harte welkom. Ikaria Ronse biedt flexibiliteit die bij jou past. Ideaal voor wie een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wil pendelen als projectwerker of expat, een veilige plek zoekt wanneer de mantelzorger op vakantie is, of gewoon wil leven in een buurt waar buren er zijn voor elkaar.

Onze troeven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit semper dalar elementum tempus hac tellus libero accumsan.

Bij Ikaria ben je goed omringd

Bij Ikaria Zottegem doen we er alles aan opdat je zo lang mogelijk autonoom kunt leven en verhuizen niet meer hoeft. Indien je thuisverpleging nodig hebt, ben je vrij om zorg af te nemen bij de zorgaanbieder die jij wenst.

Aanwezige experten

Bieden deskundig inzicht en oplossingen op maat

Het onthaal

Eerste indruk en aanspreekpunt voor al uw vragen.

Adviseur

Optimaliseert woonervaring door deskundig advies en begeleiding

Buurtmanager

Creëert gemeenschap en verbetert leefomgeving.

Leefpromotor

Bevordert welzijn en levenskwaliteit van de buurt.

Technische dienst

Uw aanspreekpunt voor alle technische problemen.

Services en voorzieningen

Brasserie

Speelweide

Gratis parking

Wasservice

Klus- en herstelwerk

Binnentuin

Hotelservice

Vergaderruimte

Manicure aan huis

Activiteitenaanbod

Nieuws uit de buurt

Italiaanse pasta-avond

Save the date! Op 24 februari is het Italiaanse pasta-avond in Brasserie De7! Kan langs en geniet van een heerlijke selectie aan pastagerechten, bereid met liefde en authentieke smaken. Vergeet niet te reserveren op het nummer 09 311 10 00 voor een gegarandeerde plek aan tafel. graag tot dan. 💙

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Onze chef-kok nodigt uit!

Een betoverende ervaring tijdens Maria Lichtmis. Ontdek de kunst van versgebakken pannenkoeken, bereid ter plekke in de brasserie. Kom en geniet van de heerlijke geuren die samenkomen in elke verrukkelijke hap. Een namiddag vol magie en lekker pannenkoeken!

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Focusgroep

Heb je een mening die je wil delen? Ben je nieuwgierig naar de ervaringen van anderen? Dan nodig ik jullie van harte uit om deel te nemen aan de FOCUSGROEP ‘meningen en ervaringen’ FOCUSGROEP is een plek voor open en respectvolle conversaties.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Line dance

Neem plaats en geniet van het spektakel, want het is tijd om te kijken naar een indrukwekkende Line-dance die je gegarandeerd zal betoveren! Plezier hebben en actief blijven in een gezellige sfeer vol muziek en dans.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

De langste vriendentafel

Stel je voor, een lange tafel omringd door lachende gezichten en goed gezelschap. Bij de langste vriendentafel brengt iedereen iets lekkers mee. Terwijl de koffie vloeit en de gesprekken bruisen, ontstaat er een warme gastvrije sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Het is een viering van vriendschap en het delen van liefde en vriendschap.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Radio nostalgie gaat vreemd

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Pannenkoekennamiddag

Geniet van twee heerlijke pannenkoeken met koffie à volonté

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Groenten en fruit met Jelle

Koop heerlijk verse groenten en fruit op de wekelijkse markt

Lees meer

Leef voluit bij Ikaria

Je omgeving en leefstijl bepalen mee de kwaliteit van je leven, nu en in de toekomst. Met een vernieuwende visie en praktische oplossingen wil Ikaria een bijdrage leveren aan een kwalitatieve woon- en leefomgeving. In onze buurt, én in de ruime omgeving. We willen de gemeenschapszin versterken en de leefbaarheid bevorderen. En dat werkt aanstekelijk! Omwonenden komen hier net zo graag als de bewoners zelf.

VOLLEDIGE AANBOD

Ontdek onze andere buurten

Tijdelijk verblijven

Ook als je op zoek bent naar een verblijfsoplossing voor pakweg 2 weken of 3 maanden, ben je welkom in onze buurt. Triamant Ronse schakelt flexibel met je mee. In vele gevallen kan je trouwe viervoeter zelfs gerust mee. Bij Triamant vind je een passend aanbod op jouw maat.

Ideaal als jij: een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wilt pendelen als projectwerker of expat, op een veilige plek wilt zijn als je mantelzorger op vakantie is, of wilt leven in een buurt waar buren er zijn voor mekaar.