Welkom bij MAYFLOWER SERVICED BY IKARIA

Leven zoals jij wilt in een gastvrij huis nabij Gent

Een bruisende buurt, waar kwaliteit van leven voorop staat.

MAYFLOWER SERVIced BY IKARIA

Een buurt waar kwaliteit van leven voorop staat.

In een groene residentiële buurt nabij Gent vind je Mayflower, een plek waar je kort of lang kunt verblijven met tal van hoteldiensten. De voormalige serviceresidentie in Sint-Denijs-Westrem wordt getransformeerd tot een wooncomplex voor een mix van generaties.

Bel ons
AANBOD

Zorgeloos wonen in een levendige buurt

Kun je even niet rekenen op ondersteuning van je familie, vrienden, buren of mantelzorger? Of wil je tijdelijk als projectwerker of expat minder reizen naar je werk? Zowel een kort als een langduriger verblijf bij Ikaria is mogelijk! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Stijlvolle
1- of 2-slaapkamer studio's

Bij Mayflower serviced by Ikaria woon je comfortabel in een stijlvolle 1- of 2-slaapkamerappartement of studio aangepast aan jouw behoeften. Niemand kent je woonwensen en woondromen beter dan jij. Kies zelf de bemeubelde flat of studio die het beste bij je past, en richt ze naar eigen smaak verder in.

Tijdelijk wonen

Ook als je een tijdelijke verblijfsoplossing zoekt, Ben je van harte welkom. Mayflower serviced by Ikaria biedt flexibiliteit die bij jou past. Ideaal voor wie een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wil pendelen als projectwerker, een veilige plek zoekt wanneer de mantelzorger op vakantie is, of gewoon wil leven in een buurt waar buren er zijn voor elkaar.

Zorgeloos (tijdelijk) wonen

Bij Ikaria Ronse woon je comfortabel in een stijlvolle 1- of 2-slaapkamerappartement of studio aangepast aan jouw behoeften. Niemand kent je woonwensen en woondromen beter dan jij. Kies zelf de bemeubelde flat of studio die het beste bij je past, en richt ze naar eigen smaak verder in.  Ook als je een tijdelijke verblijfsoplossing zoekt, Ben je van harte welkom. Ikaria Ronse biedt flexibiliteit die bij jou past. Ideaal voor wie een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wil pendelen als projectwerker of expat, een veilige plek zoekt wanneer de mantelzorger op vakantie is, of gewoon wil leven in een buurt waar buren er zijn voor elkaar.

Onze troeven

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit semper dalar elementum tempus hac tellus libero accumsan.

Bij Ikaria ben je goed omringd

Bij Mayflower serviced by Ikaria doen we er alles aan opdat je zo lang mogelijk autonoom kunt leven en verhuizen niet meer hoeft. Indien je thuisverpleging nodig hebt, ben je vrij om zorg af te nemen bij de zorgaanbieder die jij wenst.

Aanwezige experten

Bieden deskundig inzicht en oplossingen op maat.

Het onthaal

Eerste indruk en aanspreekpunt voor al uw vragen.

Woonadviseur

Adviseur optimaliseert woonervaring door deskundig advies en begeleiding.

Buurtmanager

Bevordert welzijn en levenskwaliteit van de omgeving.

Leefpromotor

Bevordert welzijn en levenskwaliteit met passie.

Technische dienst

Uw aanspreekpunt voor al uw technische problemen.

Services en voorzieningen

Brasserie

Speelweide

Gratis parking

Wasservice

Klus- en herstelwerk

Binnentuin

Hotelservice

vergaderruimte

Manicure aan huis

Activiteitenaanbod

Nieuws uit de buurt

Retrospectief 'Lea Vanderstraeten'

Ontdek de betoverende kunstwerken van onze getalenteerde inwoonster kunstschilder, Lea Vanderstraeten tijdens de vernissage op vrijdag 19 april. Laat je meevoeren door meesterlijke creaties, waarin kleuren dansen en emoties tot leven komen. Van landschappen tot intrigerende portretten, elke penseelstreek vertelt een verhaal van schoonheid. Een ontdekkingsreis door kunst en cultuur! De inleiding zal gegeven worden door Dirk Musschoot, journalist en schrijver.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Ontbijtbuffet

Vier de lente en start de dag goed met een heerlijk versbereid ontbijtbuffet in onze brasserie

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Ikaria nodigt u uit

We nodigen jullie van harte uit voor informatieve en gezellige beleefdagen in onze 3 buurten. Het biedt een unieke gelegenheid om onze samenwerking te versterken en meer inzicht te krijgen in de dagelijkse werking van wonen, leven en zorg.

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Brasserie Mayflower

Kom genieten van een heerlijk versbereide 3-gangen menu (soep - hoofdgerecht - dessert) in onze brasserie. Keuze uit een dag- of weekmenu aan €17,50

Lees meer
Nieuws uit de buurt

Suggestiemenu

Geniet van heerlijk versbereide scampi diabolique met fettuccini of rijst in onze stijlvolle brasserie

Lees meer

Leef voluit bij Ikaria

Je omgeving en leefstijl bepalen mee de kwaliteit van je leven, nu en in de toekomst. Met een vernieuwende visie en praktische oplossingen wil Ikaria een bijdrage leveren aan een kwalitatieve woon- en leefomgeving. In onze buurt, én in de ruime omgeving. We willen de gemeenschapszin versterken en de leefbaarheid bevorderen. En dat werkt aanstekelijk! Omwonenden komen hier net zo graag als de bewoners zelf.

IKARIA BUURTEN

Ontdek onze andere buurten

Tijdelijk verblijven

Ook als je op zoek bent naar een verblijfsoplossing voor pakweg 2 weken of 3 maanden, ben je welkom in onze buurt. Triamant Ronse schakelt flexibel met je mee. In vele gevallen kan je trouwe viervoeter zelfs gerust mee. Bij Triamant vind je een passend aanbod op jouw maat.

Ideaal als jij: een tussenoplossing zoekt bij een verhuizing of scheiding, minder wilt pendelen als projectwerker of expat, op een veilige plek wilt zijn als je mantelzorger op vakantie is, of wilt leven in een buurt waar buren er zijn voor mekaar.